sharing our loves......cherishing sweet memories.... learning from many many downfalls.... rise up and high..... honouring the tie that binds......... loving this fate of ours.....praying for arms around each other...forever..



Thursday, February 2, 2012

Layar Impian- Ella feat. Darling Ngasri ehemmmm

Cehhh nak juga tepek video sendirik..tak bole tahan tengok Along feeling rambut ketak tuhh..Meh kita lawan siapa lebih ketak dan shentong... hahaa..

video

This video shoot when i was 4-5 years old that time.. kalau x silap shooting sehari di area construction next to NKVE, sekarang dah membangun tempat tu.. actually i ada involve in 5 videoklip so far.. tapi biarla rahsia kerana TAK SANGGUP utk melihatnya.. selalu harap kat TV x main video2 tu.. Layar Impian is OK la..x malu sangattt haahaaaa...

4 comments:

Liz Duan said...

ala i cant open here in d office...nanti malam kita nak menghayati...
yes...you were so shentong...comell..konon ingat nak tinggi like model "kakak" ni...so dari kecik sibok mama practice kan on runway..miss goldilocks bagai....kaedahnya terban..tut :)

Dazzling said...

Along nanti tukarkan wallpaper blog eh..rimas warna gelap2 nih :)

Liz Duan said...

Mata dib tanya tak gayat ke?

Dazzling said...

Mat Dib soalan apa tu hahaa.. tak gayat sbb ramai org masa tu.. so cuweet mat dib ni.. rindu nash x ? hhahaa