sharing our loves......cherishing sweet memories.... learning from many many downfalls.... rise up and high..... honouring the tie that binds......... loving this fate of ours.....praying for arms around each other...forever..



Tuesday, January 31, 2012

BBQ on GongXiFaChoy

Today is 31st January.. wah 1st month of 2012 nak pergi dah..actually alot of activities done and special dates on this month.. such as Mama & Baba 38th anniversary, birthday Kaklong-Mard, birthday Inas and..itu aja yg i ingat ( ada sikit masalah-short term memory ahaaa)..

After a few times planned of family BBQ, finally Berjaya juga dilakukan pada bulan ini.. Ccool juga la walaupun cuaca malam pun mmg tinggi celciusnya..ponehh meletuppp laa nie.. apakah itu petanda-Nya? Ya Allah kuatkan lah Iman ku..

Ok here are some of the pics taken during the gathering...

Jenuhla kanak2 dikerah oleh Cik Boy utk memasang BBQ set BARU tu..after berpeluh2 mencuba tak menjadi juga..end up my Super-hubby yang hensem lagi gagah datang rescue mereka..ehemmm..

Ok these are some during the BBQ..oh ya..kita ada tetamu malam tu.. rajin sungguh gamaknya membantu kami-kami ini.. he was alone in KL that time..family and frens di Spore.. oklah nice jer... he he he...

*gambar wafri pegang perut comell sgt..conesss sgt dia tu

Yang kanak2 ambik feel hari raya..bermain bunga api belen2 bunga api sejak zaman fir'aun punya mama simpan.. risau i takut dah masuk angin bagaikan.. actually ada byk lagi gambar2 cantik esp full group photo..tapi terpaksa dilindungi atau kata lain disensored kan tutttttt tutt kang adik dan kakak ku delete ku dlm BBM list.. plizz dontttttt... :p

Lewat malam sikit barula abang ku Sicorocco sefamily datang.. ini sahaja gambar yg sempat ambil..gambar Sya apabile tiba jam tepat 12 malam...

Hahaaaa.. huhuuuu... (kakak ipar jgn marah k..gurau manja sekali sekala) ...mmm diam2 si Adib pun share gambar model Billboardnya...kelesss x padan dengan size ukur lilit kepala..

Hahaaa hu huuu hihiii.. apapun alhamdulilah gathering kali ni menjadi! sukses! Thank you to everyone and Kaklong family. Much much better than pi makan kat restaurant kan...?..i can guess that deep down inside mama happy biler tgk semua berkumpul.. Pahala-free juga tu.. alolooloooo... Rajin2la dtg lagi yer...

Next pic-our hensem and smart boys last posed :) Say cheeseeeeee

4 comments:

fendifid said...

Seronok tgk memasing happy sakan.

Liz Duan said...

Kau punya Choy tu dah macam...choy!!!

Mama mana ada pun nak feeling feeling...dia sedap gi istana budaya ha..ha..ha..

batillion kita besar and with kids kalau pergi restaurant macam space constraint..then voice constraints jugak...nak memekak tak leh lah pulek kan?

Anyway thanks for make it happened!

Liz Duan said...

kau melampau darling letak muka shabell yg gilang gemilang tu like that...but dia eksen lah sekarang malasss akak....kang bila ada gegaran baru dia calling calling..sob..sob..sob...sodih kite..:(

Dazzling said...

Hahaa.. Sya tu kena hantar kursus Time Mgmt.. hahaa apatah lg bibiknya cuti for few weeks ni..
Internet pun jap ada jap adoo si sya tu..siann mak ratu ...aloloooloooo